sparring

PERSONLIG SPARRING


Savner du en sparringspartner? En som du fortroligt kan sparre med, som ikke bare kender din branche, og dine udfordringer, men som kan udvikle din forretning og dig som leder. Så er et personligt sparringsforløb hos mig, måske det du søger.


Med et solidt kendskab til byggebranchen, ledelse,  byggeprojekter og mennesker, kan jeg blive din personlige sparringspartner. 

Du kan få glæde af et stærkt erfaringsgrundlag, gennemprøvede redskaber og konkrete tiltag, når du vælger et personligt sparringsforløb. Der er ingen skabeloner eller smarte pakkeløsninger, for alt tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer. 

Ring eller skriv til mig hvis du er interesseret

50754000 eller mb@byggementor.dk 

Reference sparringspartner


Martin er et talent i organisationsforståelse, og dertil er han den dygtigste og mest anerkendende sparringspartner, man kan ønske sig. Martin ser altid tingene fra et bredt perspektiv, hvilket gør, at man selv sætter sig selv i perspektiv og udvikler sig. Martin pakker ikke noget ind, hvilket er en enorm stor styrke; også selvom man i situationen måske ikke er parat til at høre, hvad han mener. Men samtidig er Martin rummeligheden selv, så hans væsen berettiger ham fuldstændig i det, han gør.

Stine Harboe Petersen, Lektor

Hvorfor vælge mig?


Jeg har gennem årerne hjulpet mange med deres udfordringer i byggebranchen. Byggebranchen er speciel og det er ikke ligegyldigt, hvis råd man vælger at lytte til eller følge - det kræver kendskab og det har jeg. 

Du kan læse mere om min baggrund her og mine referencer


Telefon: 5075 4000

Mail: mb@byggementor.dk

Følg ByggeMentor på LinkedIN


© 2019 Byggementor ApS, Martin Bergh