foredrag

FOREDRAG

Byggebranchen lider, konflikter så langt øjet rækker, medarbejdere, der skifter job som vinden blæser, stramme deadlines, sure kunder. Listen af problemer er nærmest endeløs.


Jeg holder foredrag med konkret udbytte. Det kan være målrettede foredrag for ansatte, svende eller lærlinge, det kan også være for selvstændige eller for ledere og virksomehdsejere eller for hele virksomheder. Mine foredrag giver lysten at gøre noget ved tingene, få et større udbytte og gladere medarbejdere og kunder.

Du kan forvente at blive inspireret, at gå fra foredraget med en række konkrete ting, du kan gå hjem og få gavn af med det samme.

Falsk #2

DEN DANSKE BYGGEBRANCHE ER TOP-PROFESSIONEL, LAVER FÅ FEJL OG LEVERER EN GOD KVALITET

Nej, desværre ikke! Den danske byggebranche laver mindst lige så mange fejl og mangler, som i de lande vi normalt spejler os i. På trods af at vi har en lange håndværkeruddannelser og høj faglighed, så slår det ikke igennem i antallet af fejl og mangler eller i antallet af arbejdsulykker for den sags skyld.

Jeg har undersøgt hvad der skaber fejl, hvorfor de opstår og hvad du kan gøre ved dem.

Bliv bedre til at undgå fejl og mangler.

DEN DANSKE BYGGEBRANCHE HAR RIGELIG STYR KOMMUNIKATION OG LEDELSE

Nej, desværre ikke, du tager fuldstændig fejl! Vejen til højere indtjening, mere loyale medarbejdere, tilfredse kunder og langt færre konflikter går gennem bedre kommunikation og mere kvalificeret ledelse. Jeg kan give dig en lang række konkrete værktøjer, du kan gå hjem og anvende med det samme.

Bliv en bedre til at kommunikere og bliv en bedre leder.

Falsk #1

Falsk #3

DEN DANSKE BYGGEBRANCHE ER EFFEKTIV OG GOD TIL AT UDNYTTE RESSOURCERNE

Nej, desværre ikke! Mine og andres undersøgelser viser meget tydeligt, at den danske byggebranche er præcis det modsatte - ineffektiv og dårlig til at udnytte ressourcerne. Hvis du tror problemet kun er i de store virksomheder, så tager du fejl, både tal fra små og store virksomheder peger på det, faktisk er de store måske en lille smule mere effektiv, dog er det enorm plads til forbedring. Få glæde af min viden på området og få redskaber til bedre effektivitet og ressourceudnyttelse.

MINE FOREDRAG ER FOR ALLE I BYGGEBRANCHEN - GRUPPER, ANSATTE, SELVSTÆNDIGE, MESTRER, LEDERE, PROJEKTLEDERE KONDUKTØRER, MONTØRER, INSTALLATØRER...


Solide foredrag baseret på nyeste viden og direkte skræddersyet til din hverdag. Mit udgangspunkt er ikke langhåret, støvet og akademisk. Mit udgangspunkt er dig, din hverdag, dine problemer. Jeg brænder for, at gøre dig bedre til dit arbejde, at spille dig så god som muligt, at give dig redskaberne til at lave de nødvendige ændringer. Og tro mig, du er nødt til at ændre på tingene, for lige om lidt går det stærkt, rigtig stærkt, og de firmaer, der ikke formår at forandre sig og følge med tiden, de taber.

Du kan læse mere om min baggrund for at holde foredrag her

Telefon: 5075 4000

Mail: mb@byggementor.dk

Følg ByggeMentor på LinkedIN


© 2019 Byggementor ApS, Martin Bergh